Home - Agenda - Info- en Netwerkavond eiwitrijke teelten – 25 september om 9u30 te Oudenaarde

Info- en Netwerkavond eiwitrijke teelten – 25 september om 9u30 te Oudenaarde

Op 25 september 2021 om 9u30 organiseren Generation Food, Boerenbond en ILVO (Instituut voor Landbouw-, Visserij-, en Voedingsonderzoek) een info- en netwerkavond voor producenten en verwerkers van eiwitrijke teelten te Oudenaarde.

  • Waarom? Er is een groeiende interesse voor de consumptie en verwerking van peulvruchten van eigen bodem. Deze gewassen passen bovendien in een duurzaam teeltplan en een gezond dieet. Tijdens dit netwerkevent brengen we landbouwers en andere ondernemers in voeding samen en krijg je beter inzicht in vraag en aanbod.
  • Wat? We brengen de dag op gang met korte infosessies langs de proefveldjes van ILVO, waar je deze gewassen kan zien groeien en verneem je waarom ze passen binnen een duurzame voedselproductie. Daarna brengen we een businesscase in beeld en willen we je inspireren met de verschillende verwerkingsmogelijkheden. Daarna kunnen de ondernemers 1-op-1 netwerken via het platform ‘Conversation starter’. Tijdens de netwerkreceptie voorzien we lekkere proevertjes.
  • Voor wie? Landbouwers, ondernemers in horeca/catering, retail, verwerkers, voedingsproducenten.
  • Hoe kan ik deelnemen? Maak vóór 18 september je netwerkpofiel aan via deze link. Heb je een profiel aangemaakt, dan ontvang je praktische informatie over toegang tot het event.

Meer info:  Nele Lauwers; Consulent nieuwe verdienmodellen, 0474 31 76 84